top of page

WAS MACHT MAN(N) ZU HAUSE

Public·37 members

Привіт усім 🙂 хочу поділитися ситуацією і трохи запитати поради. Останнім часом я помітила, що мій гардероб став дивно “перевантаженим”: речей ніби достатньо, але зібрати нормальний образ зранку інколи складніше, ніж здається. Буває так, що купую щось імпульсивно — просто тому що “гарно виглядає”, але потім ця річ не вписується в інші й лежить без діла. Згадала, як раніше у мене було всього кілька простих комплектів, і я взагалі не витрачала час на вибір одягу. Тепер хочу повернути цю легкість, але додати більше різноманітності. Іноді переглядаю ідеї тут https://25union.com.ua/ щоб зрозуміти, як люди збирають прості повсякденні образи. Цікаво, у вас є свої “формули” чи все щоранку по-новому?

14 Views

Зайшов у тему випадково, переглядав нові пости на форумі. Я не дуже слідкую за модою, але інколи подобається читати такі обговорення, бо видно, як по-різному люди підходять до звичайних речей у побуті. У мене все максимально просто: кілька зручних речей і мінімум думок про стиль. Але загалом цікаво спостерігати, як навіть звичайний одяг може бути для когось частиною більш продуманого підходу до життя і щоденних звичок.

Members

bottom of page